STER Advertentie
STER Advertentie

J. Cole inspireert NBA-spelers met indrukwekkende song

Zondag 15 april 2018 - 14:36 uur

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Als J. Cole ergens goed in is, is het wel in inspireren en motiveren met zijn lyrics. Dit keer doet hij dat voor de jongens die spelen voor de NBA. In de video zijn beelden te zien van onder andere Stephen Curry, LeBron James, James Harden en Ben Simmons, terwijl J. Cole toepasselijke teksten rapt. 

"It's gold at stake for Golden State, how much weight can King's shoulders take. When the odds ain't great, some fold and break, while greats let the dreams of a ring motivate." 

''Er staat goud op het spel voor Golden State, hoeveel gewicht kunnen de schouders van een koning aan? Wanneer de kansen klein zijn, zullen sommigen buigen en breken, terwijl grootheden zich juist laten motiveren door hun droom om te winnen.''

 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.37147-j-cole-inspireert-nba-spelers-met-indrukwekkende-song"}