STER Advertentie

Prince Royce headliner op Festival Pal Mundo in Amsterdam

Zondag 13 mei 2018 - 16:01 uur

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Festival Pal Mundo heeft dit weekend bekendgemaakt dat Prince Royce de headliner is van het evenement dat op 1 juli plaatsvindt in het Amsterdamse Arenapark. De Dominicaanse zanger die je kent van de hits Sensualidad, Stand By Me, Darte Un Beso en Deja Vu gaat voor de bachatavibes zorgen op het hoofdpodium. Het festival maakte eerder al bekend dat onder andere Jeon, Elvis Crespo en Tekno zullen optreden in Amsterdam. 

El Clavo (remix)

Natuurlijk neemt Prince Royce ook zijn huidige hitsingle El Clavo mee naar Amsterdam. De track is inmiddels al bijna 40 miljoen keer gestreamd en twee dagen geleden kwam de El Clavo Remix met Maluma uit.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uit de kleren

Twee jaar geleden stond Prince Royce ook op Festival Pal Mundo en destijds ging het er heet aan toe. Vooral toen hij uit de kleren ging.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.37491-prince-royce-headliner-op-festival-pal-mundo-in-amsterdam"}