STER Advertentie

Fernando spreekt over invloed van Janet Jackson bij RTL Late Night

Woensdag 16 mei 2018 - 13:29 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Janet Jackson ontvangt aanstaande zondag een Billboard Icon Award tijdens de Billboard Awards die dit jaar in Las Vegas plaatsvinden. Waarom verdient ze die prijs eigenlijk? FunX-dj Fernando schoof bij Humberto Tan aan in RTL Late Night om uit te leggen hoe belangrijk Janet de afgelopen decennia is geweest.

Uitdagend

De jongere generatie kent Janet Jackson misschien niet, maar zij is de vrouw die heel wat deuren heeft geopend voor bijvoorbeeld Jennifer Lopez en Rihanna. Volgens Fernando creëerde Janet Jackson in de jaren tachtig en negentig haar eigen positie in de muziekwereld met singles zoals Together Again, Rhythm Nation en Escapade. Het was extra moeilijk voor Janet, want ze stond als zusje altijd in de schaduw van een van de grootste muzieksterren ter wereld: Michael Jackson. Toch wist ze met haar spectaculaire optredens, outfits (#nipplegate) en uitdagende gedrag de aandacht op zich te vestigen.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.37526-fernando-spreekt-over-invloed-van-janet-jackson-bij-rtl-late-night"}