STER Advertentie
STER Advertentie

Britney Spears domineert MTV Awards

Maandag 8 september 2008 - 14:33 uur

|

Door:

Burç

ImageBritney Spears is tijdens de MTV Video Music Awards de grote winnaar geworden. De zangeres kreeg een staande ovatie van het publiek en wist drie awards in de wacht te slepen.

Alle ogen waren gericht op de 26-jarige Spears, om wie het afgelopen jaar veel te doen is geweest. Vorig jaar opende de zangeres ook al de show. Toen veroorzaakte het optreden nogal wat opschudding.

Wat voor Britney haar comeback-jaar moest worden, eindigde al direct na het eerste optreden. De dame werd overal afgekraakt. Kranten hadden het over haar overtollige kilo's en de krappe bikini waarin ze op het podium verscheen. Ook had de zangeres lomp gedanst en vergat ze regelmatig te playbacken op haar single 'Gimme more'. Gelukkig voor haar werd haar nieuwe album wel goed ontvangen en verkocht.

Dit jaar liet Spears het zingen achterwege, maar deed ze een sketch met 'Superbad'-acteur Jonah Hill. Verderop in de avond kreeg ze prijzen uitgereikt voor de video van het jaar, beste vrouwelijke video en beste popvideo.

"Wow, bedankt, ik ben helemaal in shock", zei Britney toen ze haar derde beeldje in ontvangst nam. "Dit had ik niet verwacht. Het is een grote eer." Eerder bedankte de zangeres God, haar twee zoontjes en haar platenlabel voordat ze snel weer het podium verliet.

Britney Spears is tijdens haar carrière zeventien keer genomineerd geweest voor een Video Music Award, maar had er nog nooit een gewonnen.

Naast Spears sleepten onder anderen Chris Brown, Lil Wayne en Tokio Hotel prijzen in de wacht tijdens de awardshow, die werd gepresenteerd door de Britse komiek Russell Brand.

Sterren als Rihanna, Jonas Brothers, Pink, Christina Aguilera, Kid Rock en Kanye West traden op.

Populair op FunX.nl

  • Jada Pinkett Smith geeft toe: 'Ik had affaire met August Alsina'

  • Album 'Allemaal een Droom' van Boef gaat viraal

  • 'Grote zorgen bij familie over bipolaire Kanye West'

  • Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

  • Politie stopt met zoeken naar Glee-actrice Naya Rivera

  • Bill Gates stelt harde eisen aan verspreiding toekomstig coronavaccin