Music

Ronnie Flex bij RTL Late Night: "Ik ga werken met BLØF"

foto: RTL Late Night
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex bij RTL Late Night: "Ik ga werken met BLØF"

Ronnie Flex gaat samenwerken met de Nederlandse band BLØF. Dat primeurde hij gisteravond in één van de laatste afleveringen van RTL Late Night met Humberto Tan.

"Zij benaderden mij met de vraag of ik één van mijn favoriete liedjes met hen opnieuw wilde maken. Daarna zijn we de studio ingedoken, het ging allemaal heel organisch."

Ronnie en BLØF gaan de hit Omarm uit 2003 samen opnieuw uitbrengen.

Boef

Ook Boef schoof gisteravond aan in RTL Late Night. Ondanks zijn miljoenen views en streams was hij benieuwd wat Humberto vindt van de Nederlandse hiphop van dit moment. Humberto zei te genieten van de muziek, maar gaf ook toe dat hij vaker diepgaande teksten zoals in Boefs Habiba zou willen horen.

Volwassen

De rapper blikte ook terug op de eerste keer dat hij te gast was in het programma, toen nog vanwege de 'treitervlogger'-stempel die hij had gekregen. Daarover zei hij dat hij veel heeft geleerd in de vier jaar dat hij in de schijnwerpers staat. "Ik ben helemaal niet zo'n persoon, maar dat beeld schetst je wel naar de buitenwereld toe." Daarmee verwees hij naar publiekelijke fouten die hij in het verleden heeft gemaakt.

Passie

Humberto loofde hem wel dat hij altijd het gesprek aangaat over de dingen die hij verkeerd doet. Daarop reageerde hij: "Ja, tuurlijk. [Muziek] is mijn passie, mijn trots, mijn droom, dus ik ga confrontatie ook niet zomaar uit de weg."

Bekijk hieronder de fragmenten met Ronnie Flex en Boef uit RTL Late Night terug.

Ster advertentie
Ster advertentie