STER Advertentie

Drake gaat los op Degrassi-reünie in video van 'I'm Upset'

Donderdag 14 juni 2018 - 11:55 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het is geen geheim dat Drake een acteercarrière had voordat hij een van de grootste rappers op de wereld werd. Zijn eerste hoofdrol was in de succesvolle serie Degrassi, die nog steeds wordt uitgezonden. Drizzy speelt de rol van Jimmy allang niet meer, maar voor de video van I'm Upset kruipt hij nog één keer in de huid van het karakter. De rapper is bij de reünie van Degrassi High en guess what, heel de cast is erbij!

Lees ook: Drake legt uit waarom hij zichzelf als blackface liet fotograferen

scorpion

Drake heeft de afgelopen tijd heel wat gedoe meegemaakt, maar hij is nog steeds in album mode. Nadat hij de video releasede, dropte de rapper meteen de cover en releasedatum van zijn langverwachte album Scorpion. En het duurt niet heel lang meer, want op 29 juni kunnen we eindelijk nieuwe muziek van Drizzy horen!

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.37864-drake-gaat-los-op-degrassi-reuenie-in-video-van-i-m-upset"}