STER Advertentie
STER Advertentie

Spanker, Idaly, Latifah en Cho de DiXte met 'Bende'

Vrijdag 15 juni 2018 - 18:38 uur

Spanker is keihard bezig met zijn eerste eigen album. Na tracks als Vuurwerk en Money Long dropte de producer een week geleden nog een keiharde track, genaamd Bende. Hierop werkte hij samen met niemand minder dan Idaly, Latifah en Cho. Heb je het nummer nog niet gehoord? Zet je dan schrap, want de komende week is Bende de DiXte bij FunX! 

Ontbijten met champagne

Spanker is al een tijdje bezig met het album, genaamd Ontbijten Met Champagne, namelijk ruim een jaar. De hitproducer werkt hierop samen met onder andere Cho, Hef, Frenna en Jonna Fraser en dat belooft sowieso veel goeds!

"Tot nu toe heb ik een co-sign van iedereen waarmee ik heb gewerkt. Ze zijn enthousiast en willen me hierin steunen. In principe staat iedereen die ik hard vind en een hit heb bezorgd erop. Daarnaast zijn er ook nog een hoop andere namen die heel down waren om mee te doen."

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.37879-spanker-idaly-latifah-en-cho-de-dixte-met-bende"}