STER Advertentie
STER Advertentie

Beyoncé en Jay-Z verrassen met nieuw album Everything Is Love

Zondag 17 juni 2018 - 10:17 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De naaktfoto's van Beyoncé en Jay-Z voor een fotoboek waren al verrassend, maar nog verrassender is het nieuwe album Everything Is Love dat het stel vandaag uitbracht.

Lees ook: Beyoncé en Jay-Z naakt in fotoboek

Op het nieuwe album van The Carters, zoals ze zichzelf noemen als muzikaal duo, staan negen tracks. Voor de vocalen zijn onder andere Quavo, Offset, Ty Dolla $ign en Dre van Cool & Dre ingeschakeld. De eerste videoclip hebben Bey en Jay uitgebracht voor Ape S**t. Daarin zien we het stel onder andere bij de Mona Lisa in het Louvre in Parijs.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tidal

Het nieuwe album van Beyoncé en Jay-Z kan je hieronder checken in snippets. Het gehele album is beschikbaar via Tidal, de streamingdienst van Jay.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.37885-beyonce-en-jay-z-verrassen-met-nieuw-album-everything-is-love"}