Music

De La Ghetto en J Balvin komen met Caliente in september

  1. Newschevron right
  2. De La Ghetto en J Balvin komen met Caliente in september

De La Ghetto heeft de hele wereld al veroverd met latinhits zoals La Ocasion en La Formula en was tijdens Festival Pal Mundo onwijs onder de indruk van het Nederlandse publiek. “Het was wild! Ik was echt onder de indruk van de mensen in Amsterdam. Ik wist niet dat er zoveel latino’s waren. En ook het Nederlandse publiek ging los. Het is een heel multicultureel publiek op Pal Mundo."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

J. Balvin op Mi Movimiento



De La Ghetto heeft afgelopen vrijdag de videoclip van zijn nieuwe single Todo El Amor uitgebracht met Maluma en Wisin. Bij FunX liet de artiest los dat Caliente met J Balvin in september de opvolger gaat worden. Beide tracks zijn afkomstig van het aankomende album Mi Movimiento dat in dezelfde periode uitkomt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Latin = verslavend

Festival Pal Mundo bewijst al jaren in Nederland dat latinmusic een populair genre is. Dit geldt ook voor de rest van de wereld en het succes van tracks zoals Despacito en Mi Gente bewijst dat keer op keer weer. Volgens De La Ghetto komt dat succes doordat iedereen van “latinmusic, latinfood and latin women” houdt. “Het is verslavend, net als Belgische chocolade.”

Ster advertentie
Ster advertentie