STER Advertentie
STER Advertentie

Jonna Fraser, Young Ellens, Sevn Alias & MocroManiac de DiXte met 'Pray For Job'

Vrijdag 3 augustus 2018 - 18:45 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Young Ellens maakte Bella Ciao, een track geïnspireerd door de hitserie Casa De Papel. Jonna Fraser raakte op zijn beurt geïnspireerd door Ellens' track en maakte met Project Money daar weer een track van. Hij tagde Young Ellens op Instagram in de video die hij maakte in de studio en in de comments is afgesproken dat Young Ellens ook op de track zou springen.

Sevn Alias en MocroManiac zijn erbij gehaald en you got yourself a banger. Pray For Job is de DiXte en dat betekent dat je hem aankomende week extra vaak door je speakers hoort knallen!

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.38454-jonna-fraser-young-ellens-sevn-alias-mocromaniac-de-dixte-met-pray-for-job-2"}