STER Advertentie
STER Advertentie

Terug naar kinderjaren met spacey clip van Radio Stanley

Woensdag 8 augustus 2018 - 15:46 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een paar keer per jaar komt er een videoclip uit die je echt moet zien. Het producersduo Radio Stanley wilde ook zo'n video laten maken voor Spaceship Condo met Blue Wonder, maar kon geen regisseur vinden die het aandurfde. Daarom besloten ze het zelf te doen en het resultaat is één grote brainwash die je af en toe meeneemt naar je kindertijd.

Lambo's en tijgers

Radio Stanley gooit volop met wilde dieren zoals haaien en tijgers, af en toe vliegt er een bommenwerper langs en de hagelwitte Lamborghini kan je zeker niet missen. Daar blijft het niet bij, want tussen de standbeelden, landhuizen en zeer opvallende (en vooral zeer grote) neonletters brengen paarden en een poema de rust. En volgens dit interview van Radio Stanley met Noisey, zit er ook ergens een Prince verstopt.

Spaceship Condo met Blue Wonder is afkomstig van A Year From Heaven, de EP die Radio Stanley in juli heeft uitbracht.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.38531-terug-naar-je-kinderjaren-met-spacey-muziekvideo-van-radio-stanley"}