STER Advertentie
STER Advertentie

Fresku bedankt iedereen voor steun in emotionele track 'Mijn Zoon'

Vrijdag 10 augustus 2018 - 14:00 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drie weken geleden werd Fresku vader van zijn eerste zoon Rayaan Zahir Michael Reymound. Kort na de geboorte riep de rapper zijn fans op om te bidden, omdat zijn zoontje aan het vechten was voor zijn leven. Inmiddels is de pasgeboren baby buiten levensgevaar, maar zoals je je kunt voorstellen is dit een hele moeilijke periode voor Fresku geweest. In de track Mijn Zoon die hij vandaag heeft uitgebracht, beschrijft de artiest hoe bang hij was om Rayaan te verliezen en bedankt hij iedereen voor de steun.

"Ik pak je kleine handje vast, hij stopt niet met trillen
Je ogen zijn dicht, maar je hart stopt niet met willen
Ik plaats een bericht, alsjeblieft mensen stop niet met bidden
En even later duizenden liefdevolle berichten
Je bent het bewijs: liefde brengt mensen samen
Een paar dagen jong, en zoveel mensen denken aan je"

Lees ook: Pasgeboren zoontje van Fresku buiten levensgevaar

Donatie

De opbrengsten van het heftige, maar mooie nummer gaan naar het Ronald McDonald kinderfonds. Deze stichting maakt het mogelijk dat families van zieke kinderen vlakbij de desbetreffende ziekenhuizen kunnen logeren. Fresku verbleef tijdens de kritieke dagen van Rayaan zelf met zijn gezin in een Ronald McDonald-huis en zegt daar veel steun aan te hebben gehad.

"Op een moment dat je de gezondheid van je zoon in de handen van de doctoren moet leggen, is het fijn om 24/7 in de buurt te kunnen zijn. Wat moeilijk is omdat ik twee andere prinsesjes heb die ook rust aandacht en liefde nodig hebben. Deze mogelijkheid heeft het Ronald McDonald-huis ons geboden. Door de rust die het Ronald McDonald Fonds mij en mijn gezin bracht kon ik mijn pen laten spreken. De volgende ochtend was dit liedje ‘Mijn Zoon’ daar.”

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.38563-fresku-dropt-mooie-en-heftige-track-mijn-zoon-en-bedankt-iedereen-voor-steun"}