Music

Grijp je kans: Boef zoekt nieuwe producers

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Grijp je kans: Boef zoekt nieuwe producers

Talenten opgelet: Boef is heel hard op zoek naar nieuwe producers, meldt hij op via zijn Instastories.

zomertour

De rapper is klaar met zijn zomertour en lijkt even flink genoeg te hebben van het optreden. Op zijn stories showt hij zijn laatste hotelkamer met de tekst: 'Hotel life. Zomertour eindelijk klaar. Ik kan niet wachten om weer de studio in te gaan.'

'helemaal zat'

Vervolgens meldt de rapper dat iedereen gisteren na zijn optreden uit ging, maar hij in slaap was gevallen. "Dat is ook beter. Ik heb gewoon zin om naar Nederland te gaan. Ik wil de studio in, want ik ben dit helemaal zat", zegt hij terwijl hij zijn hotelkamer showt.

En zodra Boef in Nederland is, gaat hij zich weer focussen op het produceren van nieuwe muziek. Daarvoor is hij op zoek naar nieuwe producers. "Ik ga een nieuwe telefoon kopen en alleen maar beatmakers toevoegen. Ik wil alleen maar gesprekken hebben over beats en mijn nieuwe projecten. Muziek, muziek, muziek!" zegt hij in een filmpje met de tekst: beatmakers on the look.

Als je zelf muziek maakt is het dus slim om Boef een berichtje te sturen, dan kan het zomaar zo zijn dat jij binnenkort zijn nieuwe hit produceert.

Ster advertentie
Ster advertentie