STER Advertentie
STER Advertentie

Glennis Grace blaast jury America's Got Talent omver met 'This Woman's Work'

Woensdag 12 september 2018 - 07:47 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Glennis Grace heeft het weer voor elkaar gekregen! Met een krachtige versie van Kate Bush' This Woman's Work wist ze de jury van America's Got Talent wederom omver te blazen. Of ze hiermee door zal gaan naar de finales, wordt vannacht bekendgemaakt. 

Yes, yes, yes!

Het hangt af van het aantal publieksstemmen of Glennis ook in de finale zal staan. De jury is in ieder geval al laaiend enthousiast. ''Yes, yes, yes! Dit is een van mijn favoriete liedjes en jij zong het zo mooi. Yes, yes, yes, gewoon!'', reageert Mel B na haar optreden. Jurylid Simon Cowell noemde haar optreden 'het beste tot nu toe'.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Finale

Er kan tot vannacht gestemd worden op de deelnemers van America's Got Talent. Als ze genoeg stemmen krijgen, staat Glennis 18 september in de finale. Ze moet daarbij nog vijf andere halve finalisten weten te verslaan. 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.38943-glennis-grace-blaast-jury-america-s-got-talent-omver-met-this-woman-s-work"}