STER Advertentie
STER Advertentie

Glennis Grace naar finale America's Got Talent

Donderdag 13 september 2018 - 07:45 uur

|

Door:

Ginette

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De performance van Glennis Grace tijdens America's Got Talent schoot gelijk hoog in de trendinglijsten op YouTube, maar of ze met haar krachtige performance van This Woman's Work was nog niet bekend. Vannacht werden de uitslagen bekendgemaakt en ja hoor: Glennis Grace is door naar de finale! 

''Thank you, America!''

Goede keuze

Jurylid Simon Cowell was tijdens haar optreden al laaiend enthousiast en noemde haar Kate Bush-vertolking 'het beste optreden van de avond'. Ook na de uitslag is hij ontzettend blij voor de Amsterdamse zangeres: "Amerika heeft absoluut een goede keuze gemaakt, dat vind ik echt!"

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Finale

De drie andere finalisten zijn stand-upartieste Vicki Barbolak, zangeres Courtney Hadwin, elektrisch violist Brian King Joseph en vocalist Daniel Emmet. De finale vindt plaats op 18 september. De winnaar krijgt een miljoen dollar, een platencontract en een optreden in Las Vegas. 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Zeker 290 doden en 500 gewonden bij meerdere aanslagen in Sri Lanka

  • Ongelofelijke Indiase jongen leert iedereen een lesje bij Britain's Got Talent

  • Ruik je vandaag een brandlucht? Grote kans dat het uit Duitsland komt

  • Winne en Jayh zetten Rotterdam in de schijnwerpers

  • David Bijker vreesde voor leven van vrouw en kinderen in Sri Lanka

  • Vreselijke verhaal van tieners die jarenlang onterecht vastzaten in serie When They See Us

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.38958-glennis-grace-naar-finale-america-s-got-talent"}