STER Advertentie
STER Advertentie

Lil Wayne is terug samen met Swizz Beats op "Pistol On My Side"

Vrijdag 14 september 2018 - 10:24 uur

|

Door:

Elize

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Swizz Beats komt op 2 november met zijn Poison-album en geeft zijn fans vandaag alvast een voorproefje met de videoclip van Pistol On My Side. Op de track is niemand minder dan Lil Wayne te horen, die zich ook opmaakt voor de release van zijn langverwachte album Tha Carter V. 

In de clip, die werd geregisseerd door Vincent Lou Film, zijn beide artiesten te zien in een soort skatepark. Ook Alicia Keys, de vrouw van Swizz, maakt een verschijning in de video. 

Carter V

In een uitgebreid interview met Lil Wayne dat Billboard gisteren publiceerde, vertelt Weezy dat hij helemaal klaar is voor zijn comeback. De rapper bracht in 2015 voor het laatst een album uit: Free Weezy Album. Zijn aankomende album Tha Carter V had hij eigenlijk al in 2014 willen uitbrengen en moest het laatste album van zijn carrière worden. Een aantal dagen voor de release gooide zijn label echter roet in het eten en mocht het album niet gereleased worden. Lil Wayne sleepte Birdman en Cash Money hierom voor de rechter. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Zeker 290 doden en 500 gewonden bij meerdere aanslagen in Sri Lanka

  • Ongelofelijke Indiase jongen leert iedereen een lesje bij Britain's Got Talent

  • Ruik je vandaag een brandlucht? Grote kans dat het uit Duitsland komt

  • Winne en Jayh zetten Rotterdam in de schijnwerpers

  • David Bijker vreesde voor leven van vrouw en kinderen in Sri Lanka

  • Vreselijke verhaal van tieners die jarenlang onterecht vastzaten in serie When They See Us

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.38971-lil-wayne-is-terug-samen-met-swizz-beats-op-pistol-on-my-side"}