STER Advertentie
STER Advertentie

Telefoongesprek alarmcentrale en vriend die Mac Miller vond uitgelekt

Vrijdag 14 september 2018 - 12:11 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

TMZ heeft het gesprek tussen de vriend van Mac Miller die hem vorige week dood in zijn huis aantrof en de alarmcentrale weten te bemachtigen. In de audio horen we hem duidelijk in paniek "schiet alsjeblieft op!" zeggen. De vriend van de Amerikaanse rapper begint na een korte conversatie keihard te huilen, reageert niet meer op de vragen van de alarmcentrale en lijkt op te hangen.

Lees ook: Geheime vriendin van Mac Miller deelt hartverscheurend bericht

doodsoorzaak

Mac Miller werd vorige week vrijdag dood aangetroffen in zijn huis in San Fernando Valley. Hij is mogelijk uren daarvoor al overleden aan een overdosis. Voor een definitieve doodsoorzaak wordt nog gewacht op een toxicologisch rapport. De politieagenten vonden volgens TMZ een kleine hoeveelheid witte poeder bij Mac Miller thuis, maar ze denken dat het huis in de tussentijd schoongemaakt is.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.38977-gesprek-tussen-vriend-die-mac-miller-vond-en-alarmcentrale-uitgelekt"}