STER Advertentie
STER Advertentie

Young Ellens, 3robi en Esko de DiXte met 'Ik Zweer Het Je'

Vrijdag 28 september 2018 - 14:13 uur

|

Door:

Kavita

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Of je het nu wil of niet: de DiXte van aankomende week blijft sowieso in je hoofd hangen! Young Ellens heeft 'm te pakken met het nummer Ik Zweer Het Je. Maar hij niet alleen hoor, want ook Esko en 3robi zijn te horen op de track. En de videoclip van het nummer... Die staat momenteel op #45 in de trending op YouTube.

gekkenhuis

Het is precies een week geleden dat de boys de zestiende verjaardag van FunX op stelten zetten in Villa Thalia. En daar zijn - natuurlijk - beelden.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Snelle (= Ellens) jongen

Nog even over Young Ellens zelf: hij kwam uit het niets en ging keihard met het nummer Bella Ciao. Deze tune, die viral ging, is zijn eigen interpretatie van de theme song van de serie La Casa De Papel. En hij bewijst dat hij geen eendagsvlieg is. De boy uit Amsterdam Zuidoost kwam al snel met een aantal samenwerkingen met grote namen uit de scene. Zo hoor je hem op Geen Limiet met Frenna en Pray For Job met Jonna Fraser, Sevn Alias en Mocro Maniac. Volgende week dropt Young Ellens zijn EP: Practice 2.

Populair op FunX.nl

  • 'Vermiste' Caza is terecht, maar waar was hij?

  • Studente Sumanta Bansi (23) uit Hoorn al anderhalf jaar vermist

  • Kritiek op nieuw 'kimono'-merk van Kim Kardashian

  • Curaçao dankzij wereldgoal voor het eerst in historie naar kwartfinale Gold Cup

  • Schokkende foto van verdronken vader en dochtertje is het trieste beeld van The American Dream

  • Merol heeft 'Geen Reet' en maakte daar een track over met Bokoesam

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.39121-young-ellens-3robi-en-esko-de-dixte-met-ik-zweer-het-je"}