STER Advertentie
STER Advertentie

Post Malone treedt in februari op in Amsterdam!

Post Malone treedt in februari op in Amsterdam!
AFP

Dinsdag 9 oktober 2018 - 15:47 uur

Post Malone komt met zijn Europese tour langs Nederland! Mojo heeft bekendgemaakt dat de rappende rockstar die je kent van de FunX-hits White IversonCongratulations en Psycho op 25 februari 2019 in de Ziggo Dome staat.

Record

De 23-jarige artiest brak in 2016 door met zijn debuutalbum Stoney. Dat album stond meer dan 76 weken in de Hot 100, dat is de lijst van bestverkochte r&b- en hiphopalbums van Billboard. Daarmee gumde Posty een jarenlang record van Michael Jackson uit de boeken. De King of Pop stond ooit 76 weken in de chart met Thriller.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beerbongs & Bentleys

Natuurlijk neemt Post Malone ook zijn meest recente hits mee naar Amsterdam. Beerbongs & Bentleys staat centraal tijdens de tour, dus bereid je alvast voor op Psycho, rockstar en Better Now met extra veel vuur.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.39252-post-malone-treedt-in-februari-op-in-amsterdam"}