STER Advertentie
STER Advertentie

Rotjoch over staat van hiphop: "Fuck die Gouden en Platina platen"

Donderdag 11 oktober 2018 - 08:32 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Fuck die Gouden en Platina platen. Bruh, sorry, maar ik trakteer je op een trip naar Ibiza bij wijze van spreken." Het is Rotjoch die zich uitspreekt over de huidige staat van hiphop in Nederland in de online talkshow Convo. In hoeverre moet je meegaan met de hype en mainstream hiphop? In hoeverre moet je meegaan met de oplopende cijfers in plaats van origineel zijn en je ding doen? Wie let er überhaupt nog een beetje op de culture?

Ook Winne zit aan tafel en laat duidelijk zijn mening horen. "Behalve mensen die alleen op de cijfertjes letten, heb je ook mensen nodig die kijken naar wat er daadwerkelijk gebeurt en wat de culture nodig heeft." 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.39268-rotjoch-over-staat-van-hiphop-fuck-die-gouden-en-platina-platen"}