STER Advertentie
STER Advertentie

Khalid de DiXte met sensuele single 'Better'

Vrijdag 12 oktober 2018 - 16:40 uur

|

Door:

Kavita

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De nieuwe DiXte waar je de aankomende week van kan genieten is: Better van Khalid. In de sensuele single zingt hij over zijn liefde voor een vrouw op wie hij tot over z'n oren verliefd is. Zij zegt dat ze vrienden zijn, maar hij voelt dat er veel meer is dan dat. 

"You say we're just friends but I swear when nobody's around (You say we're just friends but I swear when nobody's around). You keep my hand around your neck, we connect, are you feeling it now? (Keep my hand around your neck) 'Cause I am (we connect, are you feeling it now?)"

veel collabs, maar solo ook sterk

De 20-jarige R&B-ster is al een tijdje gaande. Zo is de video van zijn hit Location ontelbaar veel bekeken op YouTube, is hij featuring artist op het nummer Eastside van Benny Blanco, hoor je hem op Love Lies met Normani, heeft hij een samenwerking met de Nederlandse Martin Garrix en versterkte hij Logic op 1-800-273-8255.

Populair op FunX.nl

  • Büşra start stichting in naam van overleden verloofde, broertjes en neefje

  • Famke Louise en Ronnie Flex vertellen ongemakkelijk over hun relatie

  • WhatsApp krijgt advertenties

  • El Professor deelt belangrijke boodschap over 'La Casa de Papel' seizoen 3

  • Nabestaande van overleden bruidegom bij ongeluk A12 deelt emotioneel bericht

  • Mohamed Ihatteren: "Ik blijf nu liever hier, ondanks interesse van buitenlandse clubs"

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.39286-khalid-de-dixte-met-better"}