STER Advertentie
STER Advertentie

Bad Bunny en Drake de DiXte met vurige track 'Mia'

Vrijdag 19 oktober 2018 - 18:07 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dile que tu eres mia, mia, mia... Je hebt de nieuwe track van Bad Bunny en Drake so-wie-so al gehoord. Mia staat inmiddels op nummer 14 in de trendinglijst van YouTube en je blijft het nog wel een tijdje horen, want deze lekkere track is de aankomende week de DiXte hier op FunX!

Lees ook: HERINNERING: Bad Bunny en Drake al samen gezien in 'Mia'?

habla espanhol?

Van Bad Bunny zijn we al gewend dat hij lekker Spaans rapt, maar Drizzy kan er ook wat van! Champagne Papi zingt op Mia ook in Bunny's moedertaal en het mag best gezegd worden: het is echt goed! Dit is echter niet de eerste keer dat de Canadese artiest in het Spaans te horen is. In 2014 zong hij zijn verse op Romeo Santos' Odio ook in deze mooie taal der liefde.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.39371-bad-bunny-en-drake-de-dixte-met-vurige-track-mia"}