STER Advertentie
STER Advertentie

Eugy en King Promise de diXte met L.O.V.E!

Vrijdag 26 oktober 2018 - 17:28 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Je hoort deze week extra veel afrovibes bij FunX langskomen en dat is niet zomaar. Eugy en zijn landgenoot King Promise zijn met hun nieuwe single L.O.V.E namelijk verkozen tot de DiXte bij je favoriete radiostation!

Solo

De Britse Ghanees Eugy scoorde in het verleden al hits met de groep E3B. Nadat de groep uit elkaar ging, richtte Eugy zich volledig op een solo rapcarrière. Hij combineerde zijn moedertaal Twi met Engelse songteksten en wist dankzij lekkere afrobeats al snel op te vallen in de scene.

Dance For Me

Eugy viel niet alleen in de U.K. op. FunX had hem ook al snel op de radar, want je hoorde hem al bij ons langskomen met zijn grootste hit Dance For Me, wat een samenwerking was met de Nigeriaanse superster Mr. Eazi. De nieuwe single van Eugy en King Promise gaat over de liefde en laten we eerlijk zijn: who doesn’t love a L.O.V.E song?

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.39462-eugy-en-king-promise-de-dixte-met-l-o-v-e"}