STER Advertentie
STER Advertentie

MHD en Dopebwoy gaan samenwerken!

MHD en Dopebwoy gaan samenwerken!
AFP

Donderdag 25 oktober 2018 - 19:23 uur

|

Door:

Burç

Cartier van Dopebwoy ging niet alleen lekker bij FunX, maar ook over de grens. In Frankrijk werd Prrr... ik ben lit ook volop gepompt in de clubs en daar plukt de Nederlandse artiest nu de vruchten van. We zagen hem al samen met Almira in de studio en nu kondigt ook MHD op zijn Insta Stories een samenwerking met onze eigen Dopebwoy.

mhd dopebwoy

MHD en Ouassima

Eerder dit jaar verraste MHD iedereen door aan te kondigen dat hij na de release van zijn album 19 zou stoppen met het maken van muziek. Hij vertelde Oussima dat hij wil stoppen wegens een aantal factoren: "Het is een beetje van alles: de vermoeidheid, de mensen om je heen, maar ook het gevoel dat je met de verkeerde mensen om gaat. Het is een moeilijke lifestyle. Het is niet meer zoals vroeger. Ik kan veel dingen niet meer doen en dat vind ik jammer."

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

MHD komt naar Nederland

MHD komt binnenkort overigens naar ons land. De afro-artiest staat op 16 januari 2019 in AFAS Live! Dat maakte Dulci in september bekend in ClassX.

Populair op FunX.nl

  • Vanaf 1 augustus krijg je 150 euro boete voor dragen van boerka

  • 66-jarige ambtenaar die geobsedeerd is door Tupac verliest baan

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

  • Beyoncé dropt kleurrijke en krachtige clip van The Lion Kings 'Spirit'

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.39463-mhd-en-dopebwoy-gaan-samenwerken"}