STER Advertentie
STER Advertentie

Boef is rapper geworden door moeder en Eminem

Woensdag 7 november 2018 - 19:00 uur

Dit bericht bekijken op Instagram

BOEF X RONALDINHO

Een bericht gedeeld door BOEF (@boef) op

Boef deed gisteravond mee aan een voetbalwedstrijd met legendarische voetballers zoals Ronaldinho, David Trezeguet, Rivaldo, Cafú en keeper Higuita. Dat was zo'n magisch moment voor de rapper, dat hij op Insta Stories de tijd nam om zijn moeder publiekelijk te bedanken. Zij motiveerde Soufiane jaren geleden namelijk om te gaan rappen: "Toen ik 10 jaar werd, gaf ze mij een cd en een walkman." De cd die Boef van zijn moeder kreeg was van Eminem.

Kippenvel

Jaren later blijkt dat het schijfje met muziek van Eminem aan de wieg stond van FunX-hits zoals Habiba, Soufiane, Draai Het Om en verschillende FunX Music Awards. "Toen ik klaar was met luisteren die avond, besloot ik dat ik rapper wilde worden. Niet wetende wat dit mij 15 jaar later zou brengen. Ziek als ik hieraan denk. Kippenvel."

rapper

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.39631-boef-is-rapper-geworden-door-moeder-en-eminem"}