STER Advertentie
STER Advertentie

The Weeknd is druk bezig met een nieuw album

The Weeknd is druk bezig met een nieuw album
EPA

Donderdag 8 november 2018 - 12:01 uur

The Weeknd komt met een nieuw album! De zanger heeft gehint dat hij druk bezig is met het produceren van een nieuw pareltje toen hij op bezoek was in zijn geboortestad Toronto, Ontario.

Geïnspireerd

Zijn uitspraken werden via een livestream op 6 november uitgezonden, tijdens de lancering van HXOUSE: een creatieve non-profitorganisatie van The Weeknd's creative director La Mar Taylor. 

"Ik ben de afgelopen twee dagen in Toronto geweest en heb mij in jaren niet zo geïnspireerd gevoeld", vertelt hij in het interview. "Ik wil dat jullie de eersten zijn die weten dat ik aan mijn nieuwe album aan het werken ben. Chapter 6 komt er snel aan." 

big ass album

Hij vervolgde zijn aankondiging met een tweet op zijn Twitter-account, die erop lijkt te wijzen dat het om een big ass album zal gaan.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

snel

Hij gaat best snel met nieuwe muziek, want het vorige album van The Weeknd, My Dear Melancholy, werd 30 maart van dit jaar nog uitgebracht. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.39642-the-weeknd-is-druk-bezig-met-een-nieuw-album"}