STER Advertentie
STER Advertentie

Quique releast nieuwe single 'Fria'

Vrijdag 30 november 2018 - 15:06 uur

Ken je Quique nog? Deze zanger was de grote winnaar van FunX Talent Fuego. Hij ging viral met zijn remix van Nafthaly Ramona's Merry, wat zijn carrière lanceerde. Na zijn winst was het nog vrij stil rondom Quique en zijn muziek, maar vandaag releast hij eindelijk zijn single Fria! De nieuwe track is de eerste die Quique uitbrengt en het slaat meteen goed aan. De zanger zingt zwoele Spaanse lyrics en de beat is zo lekker dat jij daar sowieso niet op stil kunt staan.

Toekomstig werk

Tijdens Pal Mundo maakte Quique bekend dat hij binnenkort met een tape komt. Volgens hem wordt dat project voor het grootste gedeelte Spaans, maar je zal sowieso ook Nederlandse lyrics horen. Check het hele interview hieronder.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.39909-quique-releast-nieuwe-single-fria"}