STER Advertentie
STER Advertentie

Framez Productions schiet videoclip voor Lil Pump

Framez Productions schiet videoclip voor Lil Pump
AFP

Zondag 2 december 2018 - 13:31 uur

De good people van Framez Productions hebben volgens Parra een videoclip geschoten voor Lil Pump! De namen van de jonge Amsterdammers zie je vaak staan onder trending muziekvideo's van Ronnie Flex, Frenna, Lil Kleine, Famke Louise, Bizzey, Josylvio en vele anderen. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Desto Dubb ft. Lil Pump

Volgens de Insta Stories van Nick Duinmaijer heeft Framez Productions een videoclip geschoten voor Desto Dubb ft. Lil Pump.

nick

INFLUENCER OF THE WEEK

Framez Productions werd eerder dit jaar door FunX benoemd tot Influencer of the Week. Caio en Pearl schoven toen aan in de studio en vertelden bij FunX WorX dat ze meerdere video's voor buitenlandse artiesten hebben geschoten en dat ze zeker meer klusjes in het buitenland wilden gaan doen.

'Caio & Pearl (Framez) maken alle videoclips op je beeldscherm!'

Hoeveel kost een goede Framez-videoclip?

Caio, Pearl en Jonas waren onlangs nog te gast bij CONVO. Daar spraken ze onder andere over de afspraken en natuurlijk over de kosten. Want wat gaat zo'n Framez Productions-project een artiest kosten?

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.39921-framez-productions-schiet-videoclip-voor-lil-pump"}