STER Advertentie
STER Advertentie

"Meek Mill is back!" - FunX Base belt met Kraantje Pappie en Puna

"Meek Mill is back!" - FunX Base belt met Kraantje Pappie en Puna

Maandag 3 december 2018 - 15:00 uur

Met z'n tweeën bespreken Sagid en Pim deze week in FunX Base weer alles wat er zich heeft afgespeeld in de hiphop community. Zo hangt Kraantje Pappie aan de lijn die vertelt over de tracks die hij aan zijn album heeft toegevoegd en over de spanning rondom zijn show in AFAS Live. Ook wordt er gebeld met Dave van Puna die vertelt waarom het nieuwe album van Meek Mill zo goed is en of Meek de klappen van Drake te boven is gekomen. Daarnaast schuift FunX eigen Patrick aan, die net de finale van FunX Talent achter de rug heeft.

Hoor het allemaal in de nieuwe aflevering van FunX Base via de FunX-App of je favoriete podcast platform.

itunes podcast

google podcast

 


FunX Base is elke zondagavond van 21:00 tot 23:00 live te beluisteren op FunX!

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.39932-meek-mill-is-back-funx-base-belt-met-kraantje-pappie-en-puna"}