STER Advertentie
STER Advertentie

Sean Paul en Jhené Aiko hebben de video van Naked Truth uitgebracht

Dinsdag 4 december 2018 - 20:37 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sean Paul heeft de videoclip van Naked Truth met Jhené Aiko uitgebracht! De nieuwe single is de opvolger van Mad Love die de Jamaicaan eerder dit jaar uitbracht met Becky G. Jhené Aiko vertelde onlangs nog dat ze de samenwerking met Sean Paul direct zag zitten: "Ik werd gelijk enthousiast toen ik gevraagd werd. Ik voel zijn vibe al jaren en ik heb ook jarenlang op zijn tunes gedanst!"

Mad Love - The Prequel

Naked Truth is afkomstig van Mad Love – The Prequel, het album dat Sean Paul eerder dit jaar uitbracht. Daarop werkt hij onder andere samen met Migos, Stefflon Don, Tory Lanez, Dua Lipa en vele anderen.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.39965-sean-paul-en-jhene-aiko-hebben-de-video-van-naked-truth-uitgebracht"}