STER Advertentie
STER Advertentie

"De Grammy Nominaties!" - FunX Base met Elias Mazian & Big2

"De Grammy Nominaties!" - FunX Base met Elias Mazian & Big2

Maandag 10 december 2018 - 16:10 uur

Terwijl de lijstjes en terugblikken zich opstapelen zitten Sagid en Pim in de nieuwe aflevering van FunX Base met Big2 en Elias Mazian om de afgelopen week te bespreken. Er wordt een voorschot genomen op 2019 door de nominaties van de Grammy’s te bespreken en te kijken naar wat de best beluisterde artiesten van het afgelopen jaar waren. Er wordt een licht geschenen over de goede daad van Boef, het nieuwe album van XXXTENTACION en het terugtrekken van Kevin Hart als presentator van de Oscars. Hoor dat en meer in deze nieuwe aflevering van FunX Base via de FunX App of via je favoriete podcast app:

google podcast

itunes podcast

FunX Base is elke zondagavond van 21:00 tot 23:00 live te beluisteren via FunX.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.40027-de-grammy-nominaties-funx-base-met-elias-mazian-big2"}