Music

Nicki Minaj draait track van Nederlandse Nana Fofie

foto: Instagram: nickiminaj
  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj draait track van Nederlandse Nana Fofie

Nicki Minaj is heerlijk aan het genieten van een tropische vakantie. Op haar Instagram deelt ze verschillende filmpjes, maar er is er eentje die in het bijzonder opvalt. Terwijl ze achterop de jetski zit bij haar nieuwe lover, draait ze namelijk muziek van Nederlandse bodem: de Mad Over You Mashup van de Nederlands-Ghanese Nana Fofie!

Nana gaat lekker

Zelf post de opkomende zangers het filmpje ook op haar Instagram: "Oh mijn god, het grootste icoon ooit, Nicki Minaj, is aan het jammen op mijn Mad Over You Mashup!" Het is niet zo gek dat haar muziek de andere kant van de wereld bereikt heeft. De track heeft inmiddels al meer dan 4 miljoen streams op YouTube en haar kanaal heeft de 75 duizend abonnees al aangetikt. De Ghanees-Nederlandse was vorige maand nog te gast bij FunX, waar ze tijdens de DiXte 1000 Avondshow een heerlijke mashup van verschillende hits liet horen.

Wil je Nana Fofie live zien optreden? Geef je dan nu op voor de FunX Blokparty maandag 17 december!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe lover?

De nieuwe lover van Nicki is Kenneth Petty, die volgens bronnen een teruggekeerde jeugdliefde is. Fans zijn niet zo blij met deze keuze. Petty heeft namelijk zeven jaar vastgezeten en is onder andere veroordeeld voor verkrachting. Nicki neemt het echter op voor haar nieuwe boyfriend en blijft romantische kiekjes delen.

Ster advertentie
Ster advertentie