Music

JoJo brengt 'Leave (Get Out)' en 'Too Little Too Late' nogmaals uit

foto: Youtube Videostill
  1. Newschevron right
  2. JoJo brengt 'Leave (Get Out)' en 'Too Little Too Late' nogmaals uit

Kennen we JoJo nog? In 2004 alweer was ze pas 13 jaar oud, maar scoorde ze een dikke hit met Leave (Get Out). De zangeres werd gisteren 28 jaar en dat moest gevierd worden. Ze heeft een paar van haar grootste hits nog een keer opgenomen en uitgebracht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ruzie

De zangeres had zeven jaar lang dikke ruzie met haar platenlabel. In 2014 wist ze zichzelf eindelijk los te krijgen van het label Da Family Entertainment, die haar muzikaal niet wilden supporten, en begon ze weer met tracks opnemen en toeren. Maar ook met het nieuwe label, Blackground Records, had JoJo pech. Onder andere het contract van de zangeres bleek niet oké te zijn.

Oude tracks, nieuw jasje

Uiteindelijk lukte het JoJo om bij weer een andere platenmaatschappij te tekenen. In de tussentijd bracht de zangeres plaat na plaat uit, maar niets werd meer zo succesvol als die eerste legendarische tracks van toen ze nog een puber was.

Nu heeft ze oude tracks als Leave (Get Out) en Too Little Too Late dus weer uitgebracht op de gelijknamige plaat JoJo, maar deze keer met een volwassen stemgeluid. En dat klinkt ouderwets lekker!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie