Music

Deze 8 concerten mag je echt niet missen in 2019

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Deze 8 concerten mag je echt niet missen in 2019

Het einde van het jaar is in zicht, maar dat betekent ook dat het tijd is om uit te kijken naar 2019. En in 2019 staan er een paar concerten op de planning die je zeker niet mag missen. FunX zet speciaal voor jou zeven onmisbare concerten op een rijtje.

5 JANUARI: BOEF - PAARD DEN HAAG

Boef geeft in het nieuwe jaar nog vier grote concerten, waaronder eentje in het Paard in Den Haag op 5 januari. Kaarten zijn nog verkrijgbaar en hebben ook nog eens een vriendelijke prijs: 18,50 euro!

16 JANUARI: MHD - AFAS LIVE amsterdam

De Franse rapper (en grondlegger van afrotrap) staat op 16 januari in AFAS Live en dat zou misschien wel eens de allerlaatste keer kunnen zijn dat je hem ziet, aangezien de rapper kortgeleden aangaf er mee op te willen houden. De show staat in teken van zijn nieuwe album '19'. Kaarten kosten €35,84 en zijn nog verkrijgbaar.

25/26 februari: Post malone - ziggo dome Amsterdam

Op 25 en 26 februari staat Post Malone in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kaarten kosten tussen de 40 en 75 euro en zijn nog verkrijgbaar!

1 MAART: RONNIE FLEX & DEUXPERIENCE - OOSTERPOORT GRONINGEN

Ronnie Flex liet deze maand in AFAS Live zien dat hij een show kan neerzetten als geen ander. Maar dat was niet genoeg, want hij gaat ook nog op tour in 2019. Hij start in de Oosterpoort in Groningen, maar zal ook samen met zijn live band ook in Utrecht, Tilburg, Nijmegen en Heerlen optreden.

25 MAART: NICKI MINAJ FEATURING JUICE WRLD

Op 25 maart 2019 komt Nicki Minaj naar de Ziggo Dome en neemt Juice WRLD met zich mee. Heb jij haar album ook constant op repeat staan? Dan kun je haar in maart ook live bewonderen. Kaarten zijn tussen de 30 en 70 euro.

1 mei - Craig David presents TS5 - TivoliVredenburg Utrecht

Oh ken je Craig David nog? De urban zanger geeft tegenwoordig ook feestjes, zoals op 1 mei in de TivoliVredenburg in Utrecht. En die feestjes gaan altijd gepaard met de golden oldies van Craig. Kaartjes zijn 30 euro.

11 mei - Lil Kleine - Ziggo Dome Amsterdam

De populairste rapper van ons land is de eerste solo urban artiest die de Ziggo Dome weet uit te verkopen. De avondshow dan, want voor de middagshow van Lil Kleine zijn nog kaarten. Beide concerten vinden plaats op 11 mei.

23, 24 AUGUSTUS EN 11 SEPTEMBER: ARIANA GRANDE - ZIGGO DOME AMSTERDAM

Na een moeilijk jaar voor Ariana Grande staat ze weer steady op het podium met haar Sweetener World Tour. De optredens van Ariana Grande zijn altijd een om naar te luisteren én kijken. Kaarten zijn tussen de 45 en 89 euro en zijn nog te koop.

Ster advertentie
Ster advertentie