STER Advertentie
STER Advertentie

Mario Cash vrijgelaten uit de gevangenis

Donderdag 27 december 2018 - 17:14 uur

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

#FreeCash klinkt voor velen misschien als een teaser voor het nieuwe La Casa de Papel-seizoen, maar de hashtag was in het leven geroepen om rapper Mario Cash te steunen die vastzat. Hij moest midden november de gevangenis is en kwam vandaag vrij. Een dagje te laat voor kerst, maar die schade haalt Cash de komende dagen wel in!

Lees ook: Met wie wil jij aan het kerstdiner zitten?

Hitproducer Esko heeft Mario Cash buiten de gevangenismuren opgehaald. Daar maakte de opvallend vrolijke rapper direct gebruik van door een nieuwe tune met LouiVos te promoten. Meer zien? Check de stories van Esko of Mario Cash (@cashius77)!

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.40274-mario-cash-vrijgelaten-uit-de-gevangenis"}