STER Advertentie
STER Advertentie

Post Malone de DiXte met nieuwe track 'Wow'

Vrijdag 28 december 2018 - 14:25 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Post Malone groeide het afgelopen jaar uit tot een van de grootste namen in het hiphopcircuit. Met zijn album Stoney en Beerbongs & Bentleys stond hij in elf landen op de eerste plaats in de albumcharts. Zijn nieuwe single Wow is de DiXte van deze week en dat betekent dat je hem extra vaak op FunX gaat horen!  Lees ook: Post Malone treedt in februari op in Amsterdam!

Merry Postmas

De track die op kerst verscheen, is de eerste nieuwe single na de release van zijn tweede album Beerbong & Bentleys. Dat de rapper niet vies is van een beetje autotune kan je wel afleiden uit zijn nieuwe track. Het is echter niet storend want het zorgt ervoor dat het nummer extra catchy wordt. De bijbehorende muziekvideo is helemaal geanimeerd en heeft een leuk kerstsfeertje. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.40291-post-malone-de-dixte-met-nieuwe-track-wow"}