Music

Meek Mill door BET uitgeroepen tot 'Man of the Year'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Meek Mill door BET uitgeroepen tot 'Man of the Year'

Meek Mill heeft een beweeglijk jaar achter de rug, maar velen zullen waarschijnlijk zeggen dat dit tot nu het beste jaar van zijn carrière is. Na zijn vrijlating maakte de rapper uit Philadelphia het zijn missie om te vechten voor een beter rechtssysteem en muzikaal doet de rapper het natuurlijk ook goed. Om deze redenen is Meek uitgeroepen tot Man of the Year door tv-netwerk BET.

eye-opener

Volgens het netwerk is Meek tegenwoordig een veel betere versie van zichzelf. "Zijn interviews hebben nu meer inhoud en hij heeft nog nooit zo duidelijk en informatief geklonken. Meek heeft de ogen van vele Amerikanen geopend." Dat zeker, want sinds zijn vrijlating heeft de rapper zich veel meer uitgelaten over de misstanden in het Amerikaanse rechtssysteem.

"Hij sprak bijvoorbeeld vanuit zijn eigen perspectief over een laag eigenwaarde die hem en vele anderen hebben verhinderd om tegen valse aanklachten te vechten."

muzikaal succes

Ondanks zijn gevecht voor beter rechtssysteem heeft Meek Mill nog altijd tijd gehad om goede muziek te maken. Op 30 november dropte de artiest zijn album Championships, dat heel goed werd ontvangen. Het album eindigde de eerste week al op nummer 1 in de Billboard Top 200 Albums lijst.

Ster advertentie
Ster advertentie