STER Advertentie
STER Advertentie

“Waarom Feis voor altijd voort zal leven” - FunX Base met Yung Felix, Dave van Puna en Timo Pisart

“Waarom Feis voor altijd voort zal leven” - FunX Base met Yung Felix, Dave van Puna en Timo Pisart

Maandag 7 januari 2019 - 15:55 uur

In de eerste FunX Base aflevering van 2019 verslaan Pim en Sagid zoals altijd wat er de afgelopen tijd is gebeurd in de scene - maar dan in een nieuw jasje. Zwart omlijnd is natuurlijk de treurige dood van Feis die afgelopen nieuwjaarsnacht overleed. Dave van Puna.nl schreef een mooi stuk over de invloed van de Rotterdamse rapper en hing aan de telefoon om te vertellen over de nalatenschap van Feis. Met vier tips wordt er met Timo Pisart van 3voor12 vooruit geblikt op de grote talenten die dit jaar moeten doorbreken. 

Daarnaast spraken Sagid en Pim een uur lang met Yung Felix - de man die het afgelopen jaar verantwoordelijk was voor monster hits en miljoenen streams. Een stukje van het interview hoor je in de show, het volledige interview vind je ook als losse FunX Base aflevering via je favoriete podcast-host of in de FunX-App.

Luister FunX Base:

google podcast

itunes podcast

FunX Base is elke zondagavond van 19:00 tot 21:00 live te beluisteren op FunX

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.40414-waarom-feis-voor-altijd-voort-zal-leven-funx-base-met-yung-felix-dave-van-puna-en-timo-pisart"}