STER Advertentie
STER Advertentie

Famke Louise, Josylvio, Frenna en meer op Noorderslag

Famke Louise, Josylvio, Frenna en meer op Noorderslag
ANP Kippa

Donderdag 17 januari 2019 - 11:13 uur

|

Door:

Yemima

Eurosonic Noorderslag wordt gezien als hét platform voor muziek en dé plek om muzikaal talent te ontdekken. Het is een festival vol mogelijkheden, verrassingen en ontdekkingen. Het Groningse festival is populair en FunX is sowieso aanwezig.

EIgen podium

Dit jaar heeft FunX een eigen podium op het festival. Als je benieuwd bent naar hoe FunX er in slaagt het geluid van de stad precies goed te kiezen, kun je luisteren naar het FunX-panel met Fernando Halman, programmaleider Eva Hol, FunX- reporter Jeansen Djanoen, zendermanager Niels Hoogland en muzieksamensteller Patrick Coelho. Ook is er natuurlijk ruimte om vragen te stellen. 

festival

Eurosonic Noorderslag vindt plaatst in het Groningse Oosterpoort en bestaat uit twee delen. De eerste drie dagen, 16 tot en met 18 januari, vindt Eurosonic plaatst. Dit wordt gezien als springplank voor veelbelovende artiesten. Daarna, op zaterdag 19 januari, is het tijd voor Noorderslag. De tofste Nederlandse artiesten zoals Famke Louise, Josylvio, Frenna en Latifah zullen dan gaan optreden. Tijdens het festival worden ook verschillende prijzen uitgereikt, waaronder de Popprijs. Naast dat er talent vanuit heel Europa optreed door heel de stad, is er ook een conferentie waar professionals uit de muziekindustrie samenkomen.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Belangrijk

Voor artiesten is Noorderslag een belangrijk moment om zich van hun beste kant te laten zien. Op het festival zijn namelijk veel boekers en programmeurs aanwezig die bepalen wie jij in de zomer op grote festivals gaat zien. Het kan dus zijn dat een deel van de line-up aanwezig gaat zijn op bijvoorbeeld WOO HAH! of Appelsap. Naast de bekende artiesten is er op Noorderslag ook ruimte voor opkomend talent. Zangeres Rimon en punkband Ploegendienst met leadzanger Ray Fuego, zullen ook aanwezig zijn. Benieuwd naar de volledige line-up van het festival? Bekijk het hier.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

  • #PrayforAmazonia gaat viral: "Amazonewoud staat al 3 weken in de fik!"

  • O.a. Jairzinho, Bizzey & Sevn doen eigen hits spontaan in het Engels

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.40568-famke-louise-josylvio-frenna-en-meer-op-noorderslag"}