STER Advertentie
STER Advertentie

The Game deelt details over seks met Kim Kardashian in nieuwe track

The Game deelt details over seks met Kim Kardashian in nieuwe track
YouTube: HiphopDX

Zaterdag 26 januari 2019 - 12:50 uur

|

Door:

Milou

Kanye West is een populair doelwit deze week (en eigenlijk altijd). Nadat J. Cole naar hem uithaalde in zijn nieuwste track, lijkt ook The Game het op hem gemunt te hebben. In een preview van een nieuw nummer deelt de rapper namelijk nogal grove details over seks met Kanye's wifey Kim Kardashian: "I held Kim Kardashian by her throat n*gga, I made her swallow my kids until she choke n*gga. I should apologize cause Ye is my folks n*gga." 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

vrienden

Kim en The Game schijnen lang voor het huwelijk met Kanye een tijdje gedate te hebben. De rapper deed al eerder uitspraken over seks met Kim, in zijn nummer Sauce uit 2016 rapte hij zelfs met drie Kardashians het bed gedeeld te hebben. In The Wendy Williams Show vertelde hij hiermee Khloe, Blac Chyna en Kim te bedoelen. Hij zei hierover: "Kanye is een hele goede vriend van me en ze hebben prachtige kinderen. Ik wil hun familie graag respecteren." Het is nog maar de vraag of Kanye de nieuwe track als 'respectvol' kan zien. Grote kans dat we weer een Twitter-rant van Ye kunnen verwachten, net zoals vorige maand tegen Drake.

Populair op FunX.nl

  • Vrouw wil scheiden omdat echtgenoot te veel van haar houdt

  • Doden en gewonden bij concert van Algerijnse rapper Soolking

  • 'Man overleden na mogelijke mishandeling in speeltuin'

  • 'Geslacht van kindje Chris Brown en Ammika Harris bekend'

  • Releasedatum van Black Panther 2 is bekend!

  • Eerste beelden Breaking Bad-film die binnenkort op Netflix verschijnt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.40692-the-game-deelt-details-over-seks-met-kim-kardashian-in-nieuwe-track"}