STER Advertentie
STER Advertentie

"Welke artiest zou jij op mute zetten met de nieuwe Spotify functie?" - FunX Base met Leeroy & Veronica

"Welke artiest zou jij op mute zetten met de nieuwe Spotify functie?" - FunX Base met Leeroy & Veronica

Maandag 28 januari 2019 - 12:51 uur

Er is weer veel dat besproken wordt in de nieuwe aflevering van FunX Base. Zo gaat het met gasten Veronica van Hoogdalem en Leeroy over de afgunst van Nico Dijkshoorn tegenover Ronnie Flex: Heeft de columnist een punt door te zeggen dat Ronnie niet geprezen zou moeten worden om zijn teksten? Ook wordt de nieuwe mute know van Spotify, Drake zijn aankomende tour, Cardi B haar invloed en meer besproken. Een hoop discussie, een hoop gelach, een perfecte nieuwe aflevering van FunX Base dus. Luister nu via de FunX App of je favoriete podcast platform.

google podcast

 

itunes podcast


FunX Base is elke zondagavond van 21:00 tot 23:00 live te beluisteren op FunX

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.40713-welke-artiest-zou-jij-op-mute-zetten-met-de-nieuwe-spotify-functie-funx-base-met-leeroy-veronica"}