STER Advertentie
STER Advertentie

FunX Base spreekt een uur lang met Hef of vaderschap, zijn legendary status en zijn #1 album Koud

FunX Base spreekt een uur lang met Hef of vaderschap, zijn legendary status en zijn #1 album Koud

Maandag 4 februari 2019 - 11:57 uur

In deze nieuwe aflevering van FunX Base hebben Sagid en Pim het met z’n tweeën over alles dat er de afgelopen week heeft afgespeeld. Zo gaat het over de Half Time Superbowl Show die door veel artiesten is geboycot vanwege Colin Kaepernick, maar niet door Travis Scott en Big Boi. Ook wordt er gesproken over Tekashi 69 die nu met de FBI samenwerkt, Yung Nnelg die de koningin heeft ontmoet en wordt er het licht geschenen over de opkomende artiest Boogie.

Naast de reguliere aflevering is er de FunX Base Special: Een Uurtje Met… waarin dit keer Hef is aangeschoven. Er wordt onder meer gepraat over zijn nieuwe album Koud, wat hij van zijn ouders heeft geleerd en hoe hij nu als volwassen man bepaalde keuzes maakt.

Luister zowel de reguliere aflevering, als de special via je favoriete podcast app of via de FunX App:

itunes podcast

google podcast

 

FunX Base is elke zondagavond van 21:00 tot 23:00 live te beluisteren op FunX!

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.40804-funx-base-zit-spreekt-een-uur-lang-met-hef-of-vaderschap-zijn-legendary-status-en-zijn-1-album-koud"}