STER Advertentie
STER Advertentie

Soolking verandert in een wolf in de futuristische 'Rockstar'-video

Maandag 4 februari 2019 - 17:38 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ga je lekker op de FunX-tunes Dalida en Guerilla van Soolking? Dan moet je de gloednieuwe videoclip van Rockstar zeker checken! De Algerijnse rapper verovert momenteel Frankrijk en de landen daar omheen met zijn raps die hij combineert met raï-, latin- en r&b-invloeden. Dat succes zien we ook terug bij de release van Rockstar, want de video van de aanstekelijke nieuwe tune staat binnen een uur al op een kwart miljoen views.

Lees ook: Cheb Khaled over werken met o.a. Soolking, Maître Gims en DJ Khaled: "Dit gaat de wereld veroveren"

Wolf en gitaar

Soolking heeft voor Rockstar een zeer futuristische videoclip geschoten waarin hij op een gegeven moment verandert in een wolf. Gezien de titel van de tune, kijk je waarschijnlijk ook niet op als de rapper ineens de elektrische gitaar in handen neemt.

MB

Rockstar is geproduceerd door Chafi en net als Dalida en Guerilla afkomstig van het album Fruit du Démon, dat Soolking eind 2018 uitbracht. Op die plaat staat ook de tune Amsterdam waarop hij heeft samengewerkt met een producer uit Nederland: MB. MB is de man achter de grootste hits van Boef. Hij produceerde onder andere Habiba, Sofiane, Rolls Sessie, SVP en Terug Naar Toen.

Populair op FunX.nl

  • Merol heeft 'Geen Reet' en maakte daar een track over met Bokoesam

  • 10 tips om tijdens deze hitte wél fatsoenlijk te slapen

  • Rihanna haalt uit naar Trump met dit Fenty-item

  • Kickbokser Mohammed Jaraya woest nadat dokter wedstrijd heeft beëindigd

  • Dit is wat het nieuwe seizoen 'Temptation Island Vips' weer spannend moet maken

  • 'Vermiste' Caza is terecht, maar waar was hij?

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.40809-soolking-verandert-in-een-wolf-in-de-futuristische-video-van-rockstar"}