STER Advertentie
STER Advertentie

Ongelofelijk: Jonge Stromae en André Hazes blazen jury van The Voice Kids omver!

Zaterdag 2 maart 2019 - 10:46 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De audities van The Voice Kids zijn vrijdagavond knallend begonnen met een aantal dikke optredens! Zo wist Claude alle juryleden te overtuigen met zijn uitvoering van Stromae's FunX-hit Papaoutai. Silver kreeg ze ook allemaal om met een geweldige uitvoering van Kleine Jongen, de klassieker van André Hazes.

"IK WIL JE MEENEMEN EN ADOPTEREN!"

Kritische coach Anouk was erg te spreken over het optreden van Silver en zei dat ze hem zelfs wilde adopteren. Tijdens de auditie van Claude was het vooral een gekkenhuis bij presentator Martijn Krabbé. De familieleden van Young Stromae gingen door het dolle heen. Een vrouw viel zelfs op de grond van geluk.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Team Ali

De grote winnaar van de avond lijkt Ali B te gaan worden. Zowel Claude als Silver kozen namelijk voor de man van Trifecta.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Vrouw kon doodgaan aan lipfillers op botoxparty

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen

  • Inspirerende Jandino laat leerlingen huilen in 'De Klas'

  • Boswachters gaan viral met fantastische selfie met gorilla's

  • Er komen nóg twee projecten van Beyoncé op Netflix

  • Winne en Jayh zetten Rotterdam in de schijnwerpers

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.41135-ongelofelijk-jonge-stromae-en-andre-hazes-blazen-jury-van-the-voice-kids-omver"}