STER Advertentie
STER Advertentie

"Wat kunnen we nou eigenlijk met de MJ docu?" - FunX Base met Ome Omar & Big2

"Wat kunnen we nou eigenlijk met de MJ docu?" - FunX Base met Ome Omar & Big2

Maandag 11 maart 2019 - 10:27 uur

Terwijl Sagid geniet van een welverdiende vakantie neemt Pim bij FunX Base de afgelopen week door met Ome Omar en Big2. Natuurlijk wordt er gesproken over de Leaving Neverland documentaire over het vermeende misbruik door Michael Jackson. Daarnaast wordt er licht geschenen over de vrouwen in de scene en bespreken Big2 en Ome Omar hun heldinnen. Wat is het belang van het eren van de voorvaderen van hiphop en is het niet een keer klaar met terugkijken? Dat en meer wordt besproken in deze aflevering van FunX Base!

Luister de nieuwe aflevering in de FunX App of via je favoriete podcast aanbieder:

itunes podcast

google podcast

FunX Base is elke zondagavond van 21:00 tot 23:00 live te beluisteren op FunX!

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.41243-wat-kunnen-we-nou-eigenlijk-met-de-mj-docu-funx-base-met-ome-omar-big2"}