STER Advertentie
STER Advertentie

Jayh bij FunX Base: "Goed nieuws voor de fans van zouk-Jayh"

Jayh bij FunX Base: "Goed nieuws voor de fans van zouk-Jayh"

Maandag 1 april 2019 - 14:19 uur

|

Door:

Pim

Er zijn weer vele vraagstukken die deze week bij FunX Base de revue passeren. Zoals de vraag of we zitten te wachten op een Justin Bieber comeback, nu hij heeft aangegeven dat het niet zo goed met 'm gaat. En wat is eigenlijk het beste album van de afgelopen maand volgens Sagid en Pim? In deze reguliere episode geven ze er zelf antwoord op en bespreken ze alle nieuwtjes van deze week. 

Ook is er een aflevering van de FunX Base special: Een Uurtje Met waarin Jayh een kleine 60 minuten in gesprek gaat over zijn carrière. Zo vertelt hij onder meer over het eerste moment waarop hij vrijwel in trans raakte van muziek en wat zijn geheime code is om zo lang relevant te blijven. Ook heeft hij goed nieuws voor iedereen die houdt de zouk-Jayh: Hij verklapt dat er meerdere tracks op zijn aankomende album staat dat dit jaar nog zal verschijnen.

Beluister zowel de FunX Base Special met Jayh als de reguliere aflevering via de FunX App, of via je favoriete podcast platform.


google podcast

itunes podcast

FunX Base is elke zondagavond live te beluisteren van 21:00 tot 23:00 op FunX.

Populair op FunX.nl

  • Doden en gewonden bij concert van Algerijnse rapper Soolking

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • Ondanks vrienden toch eenzaam? "Eenzaamheid is iets anders dan alleen zijn"

  • Grote kans op derde hittegolf van het jaar

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.41515-jayh-vertelt-uitgebreid-over-zijn-carriere-en-aankomende-album-goed-nieuws-voor-de-fans-van-zouk-jayh"}