STER Advertentie
STER Advertentie

Khalid dropt korte speelfilm bij nieuw album 'Free Spirit'

Vrijdag 5 april 2019 - 10:49 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Khalid heeft een nieuw album uitgebracht en je weet wat dat betekent: een blessing voor je oren. Het zeventien track tellende Free Spirit is de opvolger van Khalids debuutalbum American Teen dat twee jaar geleden uitkwam. Khalid is als 21-jarige nu geen tiener meer en volgens hem is het nieuwe album dan ook een bewijs van zijn groei en ontwikkeling. De zanger wil het album niet onopgemerkt voorbij laten gaan en heeft daarom een gelijknamige korte film bij het project uitgebracht.

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

road trip

De film Free Spirit is gebaseerd op de boodschap en het gevoel van het album. Zoals Khalid zelf aangaf: "Het klinkt als een film. Waarom maken we er dan niet gewoon een film van?" Zelf speelt de zanger ook mee. Samen met een groep jongeren die de sterke drang hebben om te ontsnappen uit hun vertrouwde omgeving gaat hij in een busje op road trip. Ze willen hun dromen achterna - een free spirit zijn - voordat ze beginnen aan het volwassen leven. Uiteraard gaat dat gepaard met een hoop struggles, verwarring en liefdesverhoudingen.

Lees ook: Khalid debuteert prachtig bij Saturday Night Live met Idris Elba

Populair op FunX.nl

  • Vrouw wil scheiden omdat echtgenoot te veel van haar houdt

  • Doden en gewonden bij concert van Algerijnse rapper Soolking

  • 'Man overleden na mogelijke mishandeling in speeltuin'

  • 'Geslacht van kindje Chris Brown en Ammika Harris bekend'

  • Releasedatum van Black Panther 2 is bekend!

  • Eerste beelden Breaking Bad-film die binnenkort op Netflix verschijnt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.41573-khalid-viert-nieuw-album-free-spirit-met-korte-speelfilm"}