STER Advertentie
STER Advertentie

Baby momma: wat betekent het?

Zondag 10 februari 2019 - 15:11 uur

|

Door:

Ginette

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

''Ik ga met je baby momma op date, mannen zijn jaloers, ja lik aan mijn reet!'' Het klinkt niet zo heel aardig wat Yung Felix, Poke en Bizzey zeggen, maar wat wordt er eigenlijk bedoeld met die baby mama waar zij en vele andere artiesten het over hebben? 

Baby mama

Als er wordt gesproken over een baby mama, wordt er vaak gedoeld op een ongetrouwde, jonge vrouw die een kind heeft van iemand waar ze geen relatie mee heeft (of zelfs nooit gehad). Het kan - zoals in de clip van Yung Felix, Poke en Bizzey te zien is - ook gaan om een vrouw die nog zwanger is. 

Baby daddy

Naast een baby mama, bestaat er natuurlijk ook een baby daddy. Dat gebruiken vrouwen als ze het hebben over de vader van hun kind, waar ze niet meer mee daten of samenzijn. 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Vrouw kon doodgaan aan lipfillers op botoxparty

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen

  • Inspirerende Jandino laat leerlingen huilen in 'De Klas'

  • Boswachters gaan viral met fantastische selfie met gorilla's

  • Er komen nóg twee projecten van Beyoncé op Netflix

  • Winne en Jayh zetten Rotterdam in de schijnwerpers

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.41676-baby-momma-wat-betekent-het"}