STER Advertentie
STER Advertentie

Nicki Minaj breekt met management

Nicki Minaj breekt met management
AFP

Vrijdag 19 april 2019 - 08:07 uur

|

Door:

Daisy

Nicki Minaj heeft gebroken met haar oude managers, Cortez Bryant en Gee Roberson van de Blueprint Group en Maverick Management. Dat bevestigen bronnen aan Billboard.

vriendschappelijk

Volgens de bron was de splitsing wel 'vriendschappelijk', maar heeft Minaj nog geen nieuw managementteam. Roberson en Bryant waren er het grootste gedeelte van de carrière van Nicki bij en hebben onder andere ook Lil Wayne, G-Eazy en Rich The Kid geleid. 

Druk

De breuk komt op een moment dat het hartstikke druk is: de 36-jarige rapster bracht vorig jaar haar vierde studioalbum uit, Queen, en werd afgelopen november de eerste vrouwelijke artiest die honderd keer in de Billboard Top 100 belandde. Zondagnacht verscheen ze naast Ariana Grande op Coachella, maar dat optreden liep in de soep vanwege geluidsproblemen. Dat zou niet de reden zijn voor de breuk: die werd al eerder afgesproken. Daarnaast heeft ze net een nieuwe track uitgebracht met G-Eazy: Wobble Up. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tegenslagen

Maar er waren ook tegenslagen: een deel van haar tour met Future werd uitgesteld en diverse optredens in Noord Amerika zijn nog steeds niet opnieuw gepland. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Daarnaast hadden we natuurlijk de gigantische ruzie (inclusief schoengooien) tussen haar en Cardi B tijdens New York Fashion Week en de veelbesproken samenwerking met 6ix9ine, waar niet iedereen fan van was. In het verleden, voor 2011, werd Nicki Minaj gemanaged door onder andere Diddy. Daar brak ze destijds mee omdat ze vond dat hij zich niet genoeg bekommerde om haar carrière. Ze heeft nog geen nieuw management. 

Populair op FunX.nl

  • Jennifer Lopez maakt Jimmy Fallon af in TikTok Challenge

  • Zangeres Shirma Rouse is 50 kilo afgevallen

  • Nieuw seizoen ‘Een Huis Vol’ showt grote gezinnen in quarantaine

  • Iran in rep en roer door eerwraakmoord op 14-jarig meisje

  • Snitchen voor geld, of niet? Zo werkt een anonieme tiplijn

  • Woede in VS na dood George Floyd door onnodig gewelddadige arrestatie