STER Advertentie
STER Advertentie

Er komen nóg twee projecten van Beyoncé op Netflix

Er komen nóg twee projecten van Beyoncé op Netflix
AFP

Maandag 22 april 2019 - 17:24 uur

|

Door:

Daisy

Het was deze week feest voor Beyoncé-fans. Niet alleen werden we gezegend met de release van haar Netflix-documentaire Homecoming, die vertelt hoe haar legendarische Coachella-optreden 2018 verliep, maar ze dropte ook nog eens een album met 40 livetracks. 

twee keer extra beyoncé

En ze is nog lang niet klaar. Volgens Variety heeft Beyoncé haar handtekening gezet onder een deal met Netflix voor 60 miljoen dollar. En in die deal wordt afgesproken dat er drie projecten van Bey op Netflix komen. Dat betekent dus nog twee keer extra Beyoncé, yes! 

speculeren

Het is nog niet duidelijk wat de andere projecten precies gaan inhouden. Als we één ding van Beyoncé weten is dat er dikke kans bestaat dat de projecten zonder waarschuwing ergens middenin de werkweek worden gedropt. En verder kunnen we alleen maar lekker speculeren. 

Zo heeft het Homecoming Live-album twee bonusnummers; een cover van Fankie Beverly & Maze's Before I Let Go en het nummer I Been On, dat in 2013 werd geupload op SoundCloud en voor dit album werd bewerkt. Volgens Variety zou het dus kunnen betekenen dat er meer nieuwe muziek op komst is en dat er mogelijk een Netflix-documentaire komt waarin we bij het proces daarvan een kijkje achter de schermen krijgen. Ook wordt er gegokt op een On The Run II Tour concertspecial. Maar om het zeker te weten kunnen we alleen maar afwachten... 

Populair op FunX.nl

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

  • #PrayforAmazonia gaat viral: "Amazonewoud staat al 3 weken in de fik!"

  • O.a. Jairzinho, Bizzey & Sevn doen eigen hits spontaan in het Engels

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.41777-er-komen-nog-twee-projecten-van-beyonce-op-netflix"}